08-551 742 72 info@tandlakeriet.com

Erfaren och pålitlig tandläkare i Järna

Kom till Tandläkare Henri Bofaisal, din tandläkarmottagning i Järna

Tandläkeriet har en tandläkare i Järna med lång erfarenhet och stor kunskap inom branschen. Vi arbetar alltid med uppdaterade och moderna metoder och instrument, för att kunna erbjuda bästa möjliga service. Vi tar oss tid att lära känna våra patienter, för att kunna förstå just dina behov och önskemål. Vi förklarar också alla behandlingsalternativ och kostnader.

Tandläkare Henri Bofaisal

Henri Bofaisal är uppvuxen i Södertälje och utexaminerades från tandläkarhögskolan i Umeå 1994. Han har varit verksam i yrket sedan dess och arbetat i Köping, Wales (Storbritannien), Strängnäs och sedan år 2000 i Södertälje.

Sedan 2001 har han arbetat med implantat och har mycket god erfarenhet av flertalet implantatsystem. Henri har också stor erfarenhet av tandvårdsrädda patienter och vet vad som krävs för att skapa en lugn och trygg atmosfär för effektiva behandlingar.

Service och trygghet

Service och trygghet

Kvalitet är ett nyckelord i verksamheten. Vi använder bara moderna verktyg, instrument och metoder, uppdaterade efter utvecklingen inom tandvårdsbranschen. Men vi är också noggranna med att kunna erbjuda kvalitet i service och kundkontakt. Ett personligt anpassat kundmottagande är en del i vår strävan efter att erbjuda bättre individuellt anpassade behandlingar.

Många av våra patienter återkommer till oss för alla sina tandläkarbesök, vilket vi förstås är mycket glada och stolta över. Vi ser gärna längre samarbeten med våra patienter, eftersom den långsiktigheten gör det lättare att skapa en individuellt anpassad bild över tändernas utveckling. Att få komma till samma tandläkare varje gång skapar också en grundtrygghet för våra patienter.