08-551 742 72 info@tandlakeriet.com

Hej!

Jag kom nyinflyttad till Södertälje kommun för några år sedan. Som
nyinflyttad måste man starta om på nytt och söka efter en bra
tandläkare, som inte är det lättaste. Men i Järna fanns han, Henri
Bofaisal och sköterskan Marie.
Hos dem känner jag full trygghet, tillit och värme. Hit går jag med
lätta steg och vet att jag får den bästa behandling och alltid ett
mycket varmt bemötande.
Tack för att ni finns.
En mycket nöjd patient – Britt-Inger 

Hej Henri!

Lycka till med din praktik i Järna. Idag har jag äntligen vågat mig på en undersökning hos en tandläkare här i Åkersberga. Måste bara säga att utan dig hade jag varit tandlös idag. Var inte särskilt orolig inför första undersökningen idag som gick hur bra som helst. Tusen tack för att du hjälpte mig att komma över min skräck. Jag berättar för alla hur fantastisk du är både psykologiskt och i ditt yrke. Kan berätta att kronorna som du gjorde för 17 år sen ser helt perfekta ut efter dagens röntgen! Ingen karies där inte!

Tack Ewy

 

Lugn, omtänksam och förstående

Jag har tidigare haft dåliga erfarenheter av tandläkare och fått en djup tandläkarskräck. Efter rekommendationer av en god vän tog jag kontakt med Henri Bofaisal. Det var det bästa jag gjort. Ingen har någonsin haft den förståelse för min skräck för tandläkare. Efter att ha varit patient hos Henri kan jag gå till tandläkaren med ett leende. Jag rekommenderar honom till alla jag känner.
En tandläkare i världsklass och jag önskar att alla tandläkare var som Henri

Anna K

 

En ängel

Innan jag först började hos Henri så grät jag av rädsla vid mina tandläkarbesök. Nu går det jättebra och jag är inte alls orolig när jag ska till Henri.
TACK. // Ulrika B

Jätte Nöjd!

Jag är jätte nöjd!
Henri är super trevlig, Social och underhållande:)
Jag brukar rekommendera honom till folk jag känner!Tack!
MVH
Victor Icho

Lång “patientrelation”

Jag har varit patient Henri Bofaisal enda sedan han tog över Tandläkeriet och varit mycket nöjd det mottagande och de behandlingar jag fått. Trots att jag idag inte längre har Södertälje som bostadsort har jag fortsatt att vara patient hos Henri, vilket varit en självklarhet för mig. Jag har även rekomenderat Henri till familj och vänner.
Lars-Eric L

Otroligt duktig tankläkare

Jag har alltid haft tandläkarskräck, men hos Henry känner jag mig trygg. Han är lugn och berättar allt han skall göra och frågar flera gånger om allt är okej. Dessutom är han otroligt duktig. jag brukar alltid rekommonderar mina vänner att gå till tandläkeriet vid besvär och särskilt de som har tandläkarskräck.